Deelnemen

Je koopt een oogstaandeel bij ’t Bioplekske en per oogstaandeel kan je zelf, voor 1 persoon een jaar lang verse groenten en klein fruit komen oogsten. Voor kleine bio-etertjes hebben we een speciaal tarief, want kinderen hebben een goedkoper oogstaandeel. En een derde of volgende kind krijgt nog eens een korting! Ook voor kot-studenten en co-ouderschap-kinderen is er een speciaal tarief!

Het is wel de bedoeling dat je met heel je gezin inschrijft, en dus per gezinslid een oogstaandeel koopt.

Je betaalt je oogstaandeel in het begin van het jaar. Dat is nodig om zaad- en plantgoed aan te kopen, maar ook de machines en het gereedschap te onderhouden. Kortom, zo kunnen we aan de slag gaan!

Centjes!

  • 1 oogstaandeel  =  een volwassen aandeel  = 318€ 
  • 1 kind aandeel  =  14,84€ X de leeftijd van het kind
  • Een derde of volgend kind  =  7.42€ X de leeftijd van het kind
  • => voorbeeld: 2 volwassenen + 2 kinderen 6j, 8j= 2x318 + 8x14,84 + 6x14,84 = 843.76€ = 2,31€ per dag voor heel je gezin

Ja, ik wil!

Goed nieuws, je kan vanaf nu inschrijven!
Neem contact op met Jeroen via:

En geen nood, wanneer het maximum aantal deelnemers bereikt is, kan je ook nog altijd op de wachtlijst terecht! Wil je eventueel later instappen dan kan dat, zolang we niet aan het maximum aantal leden zijn. De prijs voor het oogstaandeel wordt dan berekend op het aantal maanden dat nog rest.